Breaking News: Bekende politici incognito op tandemtocht in nieuwste fietsstraten van Halle

Tandems veroveren nieuwe Fietsstraten
©Wikipedia

De Tandemactie

Veelkleurig links progressief Blok. Rijden terug naar af.

Verrassend kan je het moeilijk noemen, vertederend wel. Onze jonge stadsreporter heeft exclusief  voor De Pen van Papin een  groot aantal politici gespot die in het geniep de nieuwe fietsstraten van Halle verkennen. De meesten in groep. En de bedoeling is duidelijk: ze fietsen voortaan naar het Oudstrijdersplein om hun taken en verantwoordelijkheden op te nemen. Een bekende topfotograaf legde alles vast op een zeer gevoelige plaat.

Twee elementen spelen in de achtergrond mee:

1. een net verschenen wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat niet de auto's maar wel de fietsers zelf de meeste fietsongevallen veroorzaken, samen met de slechte staat van heel wat straten. In dat opzicht is Halle een uitermate geschikt oefenterrein.

2. het vermoeden dat de fietserslobby  een machtsgreep plande en een "groene" partij heeft trachten te overhalen het "EI" van  Halle om te vormen tot een exclusief domein voor de bakfietshallenaren.  Die valse beschuldiging willen ze weerleggen  middels een tandem-actie.  Geen woorden maar daden.  Daarvoor gaan ze tot het uiterste.


De Tandemactie

Voortaan gaan de verkozenen des volks FIETSpoolen: gedaan met het verfoeilijke individuele fietsverkeer. De TANDEM wordt de norm.  Om begrijpelijke privacy-redenen mogen we de topprestaties van individuele verkozenen niet publiek maken.

Rechtse strekking. Kopen petjes in China? Rijden de vernieling in.

Pechverhelping in het kielzog. Batterijen wel opgeladen.

Pen van Papin: stadsreporter spotte, sterfotograaf nam de kiekjes.

Progressieve Gendergelijkheid boven alles. Zonder mondkapjes. Uitbreiding mogelijk. Toekomstmodel.

Elektrisch gaat altijd sneller. Hoofd koel houden.

Sommigen vertrouwen sterk op stuurvaste gewezen burgervader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten