AI of gewoon de Wind: Strandstoel Halse waterspeeltuin gaat er bij liggen: Schone Zomer Update

De laatste strandstoel van de Schone Zomer gaat er zelf bij liggen. Artificiële intellectuelen? De laatste stand van zaken zaait twijfel. Gewoon de wind?
    
  

 

Teisteren strandstoelterroristen stadsspeeltuin ?

 

Een onheilspellend bericht bereikt ons heden op de Nationale Feestdag van het Koninkrijk. Evenwel kunnen wij de juistheid van de gebeurtenissen aan de Halse Waterspeeltuin niet bevestigen noch ontkennen. De feiten waarnaar onze bron verwijst, zouden zich dus  situeren ter hoogte van de klaterende fonteinen naast de sportoase. Of de verdachten in die hoek  moeten worden gezocht lijkt erg onwaarschijnlijk.

 Ziehier het verhaal van onze goede vriendin Saskia, die de zaak van in den beginne van uiterst nabij volgt:

“Bij Ne Schone Zomer  hoort natuurlijk een Schoon Strand en bij een Schoon Strand horen  zitvriendelijke Strandstoelen.  De stad Halle koos dus zeer terecht voor de bekende waterspeeltuin aan de Molens Dedobbeleer aan de Graankaai.

Bij de eerste zomerse opwarming van de planeet verscheen er dus een zeil, stevig verankerd met gespecialiseerd materiaal. Daaronder vier hemelsblauwe strandstoelen met de originele Ne Schone Zomer teksten erin gedrukt.

De stand van de zon op die plek evenwel, belette grotendeels de schaduwvorming boven de stoelen. Die stand van de zon  kan de stad voorlopig nog niet aanpassen, wel is het technisch mogelijk het zeil verticaal aan te brengen. Hierdoor is echter het uitzicht op de spelende dreumesen onmogelijk. Gevolg: de stoelen bleven grotendeels onbezet.

 Een wat oudere zuurpruim van het mannelijk geslacht is dan waarschijnlijk  ’s nachts in bed op de gedachte gekomen om die in zijn ogen verspilzuchtige installatie te saboteren.Een nieuw fenomeen was geboren: het Halse strandstoelterrorisme zag het levenslicht.

 Een strandstoelzeil viel als eerste slachtoffer. De daaropvolgende dagen kon Saskia vaststellen dat de deteriorisatie  uitbreiding nam en dat ook het houtwerk werd aangepakt, de zeilen losjes hingen te fladderen, de enige overgebleven stoel uiteindelijk onbezet bleef.  Ze denkt dat je jezelf verdacht maakt als je er als een lonesome looser gaat opzitten. De eenzame waterstadsspeeltuinstrandstoel staat nu onbeheerst en onbeheerd te treuren. Wel stevig aan een stalen ketting gelegd. Onverlaten met diefstalintenties zijn dus gewaarschuwd.

Volgend  seizoen zou men er artificiële intelligentie op loslaten om de kwestie eens en voor altijd uit de wereld te helpen.” (volgend jaar meer opheldering)

De eenzame strandstoel is vastgeketend. Is er ook camerabewaking?

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten