HALLE - De Hallekaart: Hartenaas of Schuppezot

 In het nieuwe parkeerbeleid 2021 van de stad Halle is voor de eigen  inwoners van de stad een  soort van BONUS weggelegd: de HALLEKAART. Wij ontvingen de volgende commentaar:

"Deze kaart kost tien euro (parkeertickets kosten een veelvoud) voor een  jaar lang parkeren op sommige parkeerterreinen. Kort gezegd: Nederhem en de nog aan te leggen parking aan de Suikerkaai ( de huidige stadsmagazijnen zullen er plaats voor  ruimen, dus die telt voorlopig niet mee).


Slimme Hallenaars  kunnen zich dus reppen om  die Hallekaart aan te schaffen: 24 uur op 24, 7 dagen op 7,  365 dagen per jaar en 366 in schrikkeljaren: dat allemaal voor maar tien euro. Bestel nu!

Halle zou Halle niet zijn als van de veertigduizend inwoners en  ruw geschat tussen de  dertig- en tweeëndertigduizend automobilisten niet enkele honderden tot de klasse van de doemdenkers zouden behoren.


De vraag van tien miljoen is nu: de Nederhemparking ligt het dichtst bij het station.  Wie ziet in die Nederhemparking niet de lottowinst van  enkele honderden  euro's per jaar  om de pil te verzachten?  Iedere misnoegde Hallenaar toch. 

 De Nederhemparking telt volgens dit bord  330 plaatsen. De vraag van 100 miljoen is dan:  is die Hallekaart een Hartenaas troefkaart of een Schoppenboer? Die laatste  wordt alom Schuppezot genoemd.  Aanschuiven maar, maak plaats maak plaats, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast.

Hartelijke Nieuwjaarswensen


S V DP "


N.V.DR.  Er zullen altijd wel  zuurpuimen zijn zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten