Betonmolens draaien en malen wijl ondertussen de spuitbussen onbesuisd voortspuiten : dit is Halle 2020


 Natuur die verdwijnt in Halle? Welke godvergeten azijnpisser/ster durft zoiets beweren?   Iedereen weet of zou moeten weten dat in Halle alleen biologisch afbreekbaar beton en CO2 vrije verfspuitbussen gebezigd mogen  worden.


©PEXELS FREE
 En dat er nog veel meer "standingvolle" luxe-appartementen moeten gebouwd worden om de arme jonge gezinnen een passend onderkomen te bieden.

Alleen kwatongen en vuilspuiters willen niet aannemen dat de stad niet anders kan dan meer beton en meer graffitikunst promoveren.

Als de bomen gekapt zijn en het onderhout weggebulldozerd is,  dan is  de tijd toch rijp om op het frisse beton de natuur te imiteren met graffitifresco's voorstellende lieve kindjes, onschuldige beestjes en weelderig groen.

Wie kan daar nu tegen zijn, iedereen krijgt wat ze wil.

En ik mag jullie in primeur nog meer vertellen: binnenkort krijgt Halle op een oude muur  één van de grootste graffitikunstwerken van Europa.  Ingewijden  hebben het al kunnen lezen op Facebook. Een echte inhaalbeweging dus, terwijl er nu al veel binnen- en buitenlandse bezoekers schijnen te zijn die naar Halle afzakken om de rijke Graffiticultuur te bewonderen. Amai Sint Martinus, de concurrentie wordt bikkelhard.


Kleurrijke groeten uit Halle van jullie hartsvriendin


Saskia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten